- Advertisement -

Alerta! Avionul care zboară în cerc deasupra Madridului va ateriza la 20.15, ora României! Imagini filmate de pasageri în zbor. VIDEO live

Zurich, Switzerland - September 15, 2017: A Boeing 787 Dreamliner of Air Canada approaching Zurich International Airport. Air Canada flies to over 178 destinations worldwide and is the tenth largest airline in the world.
0 27

- Advertisement -

Autorităţile Aeroportului din Madrid – Barajas au stabilit ora la care poate ateriza cursa Air Canada care dă roată deasupra capitalei Spaniei.

Este vorba de ora 19.15 aproximativ – ora Spaniei, adică 20.15 ora României.

UPDATE. Avionul militar F-18 s-a întors la bază.

UPDATE. Un avion militar F-18 al Forțelor Aeriene spaniole însoțește avionul Air Canada. Avionul F-18 va încerca să verifice mai bine posibila defecțiune a dispozitivului și să ajute cât mai mult posibil. Este o misiune de sprijin, urmare a unei solicitări a Comandamentului de Apărare și Operațiuni aeriene, cu scopul unei mai bune coordonări.

UPDATE. Unul dintre pasageri a înregistrat mesajul adresa de pilot pasagerilor. Iată-l:

„Vom cere aterizarea de urgenţă. Am avut o mică problemă cu una dintre roţile avionului. În acest caz, cum avem nevoie să consumăm combustibil ca să putem ateriza în siguranţă, o să zburăm mai multe minute şi când o să fim pregătiţi pentru aterizare vă vom informa. Vă cerem multă răbdare şi mult calm. Vă mulţumim!”

După ce va fi ars suficient combustibil se va intoarce pe Barajas, unde va încerca o aterizare de urgență. Autoritățile spaniole sunt pregătite să intervină.

Fără cel puțin o roată de aterizare și cu 130 de pasageri la bord. Astfel va trebui să aterizeze, pe aeroportul Adolfo Suarez – Madrid Barajas, zborul Air Canada AC837, un Boeing 767, care a plecat în direcția Toronto la ora 14.33, și al cărui pilot a raportat în jumătate de oră de la decolare că a trebuit să se întoarcă la destinație pentru „probleme tehnice”, anunţă El Mundo.

Sursa: ziaristii.com

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult