- Advertisement -

Alertă! Viorica Dăncilă este este ca si demisă. Premierul a fost trădat de PSD. 2 octombrie, ar putea fi ultima zi la Guvern

0 52

- Advertisement -

Alertă. Viorica Dăncilă este Demisă. Premeirul a fost trădat de PSD. 2 octombrie ultima zi la Guvern

Premierul Viorica Dăncilă mai are de stat doar două săptămâni la Palatul Victoria. În Parlament s-a strâns deja numărul de semnături necesare demiterii Guvernului condus de ea, ba mai mult, sunt și senatori și deputați ai PSD care au semnat Moțiunea de cenzură a Opoziției.

”Săptămâna viitoare se va citi moțiunea, iar pe 2 octombrie va fi votul. Sunt deja 241 de semnături pentru demiterea Guvernului condus de Dăncilă. Pe lista de semnatari veți vedea, sunt și senatori și deputați ai PSD care nu mai doresc acest Guvern condus de Dăncilă. Dacă vor veni toți la vot, atunci, Dăncilă va fi demisă.” Spun pentru NewsTeam.ro surse din Parlament.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că Moțiunea va fi depusă doar atunci cînd, vor fi 234 de semnături în favoarea acesteia. Cum sunt deja 241 de susținători ai Moțiunii, aceasta va fi depusă săptămâna viitoare și va fi votată pe data de 2 octombrie.

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult