- Advertisement -

BREAKING NEWS. A murit Cristina Țopescu

0 138

- Advertisement -

Vedeta TV Cristina Țopescu a murit. Ea a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.

Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Cristina locuia singură într-o casă închiriată. Conform primelor informații, în casă au mai fost găsiți doi câini morți. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

Imagini pentru Cristina Țopescu"

Acesta este un indiciu că jurnalista (care realiza o emisiune la Canal 33 și se ocupa de comunicare la Ministerul Sănătății) a murit de multe zile, chiar de foarte multe. E posibil ca decesul să fi survenit în primele zile ale anului 2020 sau chiar înainte de Anul Nou. Câinii rezistă mult fără mâncare, rezistă chiar și câteva săptămâni. Absența apei i-a omorât pe cei trei câini, dar după multe zile.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML), unde va fi efectuată autopsia. Sunt de stabilit atât data, cât și cauzele decesului.

Vecinii au văzut-o ultima dată pe 19 decembrie 2019. La telefon, după unele informații, n-a mai răspuns din 23 decembrie.

Insuportabilă este nu doar ideea că a murit Cristina Țopescu, la numai 59 de ani, ci și imaginea câinilor care agonizau în apropierea ei, așteptând-o să le dea apă și mâncare, fără a ști că ea nu mai putea să facă nimic pentru ei. Nici măcar să-i elibereze pe stradă, să se descurce cum pot…

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Imagini pentru Cristina Țopescu"
Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult