- Advertisement -

BREAKING Vor avea loc alegeri anticipate, anuntul lui Orban dupa intalnirea cu Klaus Iohannis

0 54

- Advertisement -

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa intalnirea cu presedintele Iohannis, ca s-a decis organizarea de alegeri anticipate.

„Va spun clar, presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate. Romanii au aratat clar la referendum, la prezidentiale, la europarlamentare ca nu mai vor PSD la putere. Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana in calea demersurilor presedintelui si ale Guvernului pentru a pune in practica vointa oamenilor. Puterea sa revina la popor”, a declarat Orban.

Premierul a mentionat ca alegerile anticipate vor avea loc cel mai tarziu pana la data organizarii alegerilor locale.

„Nu o sa dezvalui strategia. Am convenit ca este cea mai buna solutie pentru Romania. Cu siguranta vom gasi cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate. Vom aplica cele mai bune solutii astfel incat sa atingem obiectivul de a reda puterea in mana oamenilor.

Ar fi util si bine sa fie simultan cu localele in cazul in care vom reusi sa derulam procedura necesara, la o data cat mai apropiata de locale daca nu va fi posibil odata cu localele. Romania are nevoie de alegeri anticipate”, a mai spus Orban.

„Exista doua solutii, in functie de evolutia evenimentelor vom proceda la una sau la cealalta dintre solutii”, a aratat premierul.

Avertizat ca PSD ar putea bloca alegerile anticipate, Orban a reactionat ironic.

„Cum sa blocheze alegerile anticipate? O sa voteze ei Guvernul PNL? Nu va dati seama ca o sa rada toata tara de ei?”, a subliniat Ludovic Orban.

Sursa: aktual24.ro

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult