- Advertisement -

Coşmarul din Grecia povestit de românul care şi-a văzut soţia şi copilul striviţi de acoperişul unui restaurant

0 185

- Advertisement -

Drama prin care a trecut o familie de clujeni în timpul furtunii care a avut loc în urmă cu câteva zile în Grecia a fost povestită unui reporter de bărbatul care şi-a văzut soţia şi fiul striviţi sub acoperişul unui restaurant. Până în ultima clipă, bărbatul a crezut că fiul va supravieţui.

Reporterul Antena 3 Oana Iancu a reuşit să vorbească cu bărbatul din Cluj care şi-a pierdut fiul şi soţia în furtuna care a avut loc zilele trecute în Grecia.   

„Am stat de vorbă cu dânsul, mi-a mulţumit, a refuzat să stea de vorbă cu presa. În această seară a dat declaraţii şocante autorităţilor de aici. Cred că este sedat în aceste momente, pentru că altfel nu cred că ar fi putut supravieţui.  

Nu-şi aminteşte foarte mare lucru. A căzut acoperişul, sub greutatea celor trei copaci şi peste el. Omul s-a putut ridica, a auzit ţipătul copilului de afară, care era undeva mai departe de el şi de soţie. A văzut-o pe soţie sub acoperiş, dar auzindu-l pe copil, a ales să meargă la el să-l ajute. A mers acolo unde a auzit strigătul de ajutor.  

Împreună cu ei erau naşii lor, iar naşul l-a ajutat să-l scoată pe copil de sub acoperiş. O femeie l-a dus pe copil undeva la adăpost, în restaurant, şi preţ de câteva minute a încercat să-l resusciteze pentru că cel mic a înghiţit foarte multă apă”, a spus Oana Iancu pentru Antena 3.

O ambulanţă l-a dus pe băiat la spital. Clujeanul a încercat să-şi salveze şi soţia, care era cu capul în jos, sub dărâmături. „A putut doar să pună mâna pe ea şi atât – autorităţile nu i-au mai permis să se apropie. Femeia era în viaţă la sosirea medicilor,” a mai povestit reporterul.    

„Ulterior, bărbatul a ajuns la spital, acolo unde era copilul lui. A stat câteva ore la terasă până când o ambulanţă l-a luat şi pe el. A crezut că fiul său este în viaţă, dar nu s-a întâmplat aşa, din nefericire”, a mai spus Oana Iancu.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult