Grecia

Grecia: În faza finală a repornirii turismului – Ce frontiere terestre se deschid

Grecia intră în următoarea fază de ridicare a măsurilor împotriva Covid-19 în următoarele 48 de ore, purtătorul de cuvânt al guvernului Stelios Petsa anunțând luni decizia guvernului de a deschide granițele terestre ale Greciei cu Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria și Turcia de la 1 iulie.

În timpul informării periodice a jurnaliștilor, domnul Petsas a subliniat că începând de miercuri „porțile de intrare ale Evzoni, Kakavia, Krystallopigi, Promachonas, Nymfaia, Kastania și Kipi vor fi deschise”

De fapt, deschiderea frontierelor terestre este transmisă ca o știre de ultimă oră de către mass-media turcă.

În special, după cum a subliniat domnul Petsas, „începând de miercuri, 1 iulie, facem ultimul pas pentru a reveni la„ noua regularitate ”, afirmând următoarele:

  • Se deschid porțile de intrare ale Evzoni, Kakavia, Krystallopigi, Promachonas, Nymfaia, Kastania și Kipi.
  • Toate aeroporturile Greciei sunt deschise pentru zboruri străine
  • Transportul din străinătate va fi permis în porturile grecești.
  • În plus, un acord strategic va fii semnat marți (30/06) în sprijinul turismului grec între ministrul turismului Haris Theocharis și liderii grupului TUI. După cum a spus domnul Petsas, „acesta este un acord foarte important care arată că TUI, unul dintre cei mai importanți parteneri strategici ai noștri, prioritizează țara noastră ca destinație europeană și consolidează efortul de recuperare a turismului grec după criza fără precedent.” turismul a avut de suferit în toată lumea „.

Guvernul continuă să se pregătească pentru a asigura protecția maximă posibilă a sănătății lucrătorilor din industrie, rezidenților în destinații turistice și, desigur, vizitatorilor noștri. Covid-19 – după cum a subliniat premierul la Adunarea Generală a SETE – nu a dispărut. Să nu ne relaxăm, pentru a nu plăti pentru asta „, a subliniat, printre altele, reprezentantul guvernului.

%d blogeri au apreciat: