- Advertisement -

Ioana Blaj, surprinsă în mijlocul furtunii din Halkidiki: ”Copiii au început să țipe, eu tremuram din toate încheieturile”

0 367

- Advertisement -

Ioana Blaj  a dezvăluit că a fost surprinsă de furtuna violentă din Halkidiki, Grecia. Actrița din serialul „Sacrificiul”, care urmează să fie difuzat la Antena1, a povestit experiența horror prin care a trecut, în timp ce era în vacanță. 

Ioana Blaj a plecat în Grecia alături de familia ei. Însă, clipele care ar fi trebuit să fie pline de bucurii și de relaxare s-au transformat într-un adevărat coșmar.

Aseară stăteam liniștiți la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) și s-a luat curentul. Copiii au început să țipe. I-am luat pe sus pe Filip și căruciorul lui Tudor și l-am băgat pe prima ușă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătaria unui restaurant. Toată lumea era în panică. Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucati din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu care era cu Tudor. Într-un final ne-am intalnit.Tremuram din toate încheieturile, abia mă țineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alți copii pe care îi încercau aceleași emoții. A durat totul cam 15-20 min.

Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu și am început să fugim până la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, șezlonguri care zburaseră. Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile și trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul și copiii. În cameră era apa peste tot… Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină. Bine că suntem sănătoși și am scăpat cu bine”, a scris Ioana Blaj, conform spynews.ro. 

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult