- Advertisement -

Kyros Vassaras, chemat în instanță pentru blaturile din Grecia! Ion Crăciunescu: „L-am adus pe unul din Grecia să ne ducă la pământ”

0 35

- Advertisement -

Kyros Vassaras (54 de ani), președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost chemat în fața instanțelor din Grecia, ca urmare a meciurilor suspecte de blat din anul 2012.

Presa din Grecia anunță că Vassaras, pe vremea aceea membru al Comisiei Centrale în Grecia, a fost chemat vineri la audieri, alături de alți 28 de oficiali din fotbalul grec, printre care Evangelos Marinakis, Giannis Alafouzos și Dimitris Melissanidis, patronii echipelor Olympiakos, Panatinaikos, respectiv AEK Atena.

Vassaras a declarat în decursul acestei anchete, că nu știe nimic, nu a văzut nimic și nu a auzit nimic, iar acum a fost chemat din nou pentru a oferi mai multe declarații.

Reacția lui Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu, fost președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost contactat de către ProSport și a comentat situația în care este implicat actualul conducător al arbitrajului românesc.

„Pot să vă spun un singur lucru… Arbitrii și arbitrajul trebuie să ofere încredere. Această instituție când o privim, din orice unghi o privim, trebuie să exprime încredere. Pentru mine, Comisia Centrală de Arbitri din România nu inspiră niciun fel de încredere! Noi suntem o mare rușine pentru toată lumea! De ce? Avem acolo corigenți, repetenți și nicio somitate a arbitrajului românesc. Am adus unul de afară care nu-mi inspiră încredere sub nicio formă. Pentru mine este o persoană care nu-mi inspiră încredere, cum nu-mi insipiră nicio încredere nicio persoană din actuala comisie. Mai este o chestiune, pe care nu o poate contesta nimeni. Arbitrajul din Grecia este la pâmânt! La pământ! Și noi am luat pe unul din Grecia, să ne ducă la pământ și pe noi?”, a spus Ion Crăciunescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Probleme în Grecia din cauza arbitrajelor au fost și pe finalul anului trecut. Partida dintre Volos și Olympiakos a fost mărul discordiei. Fanii lui Olympiakos au atacat cu o bombă artizanală casa unuia dintre arbitrii din camera VAR. Colegii acestuia au amenințat cu greva.

Sursa: prosport

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult