- Advertisement -

Lider PSD, îndemn pentru membrii de partid: Capete în gură, şi pe ei! Răspundem M..e USR! M..e PNL. Asta trebuie să vă fie atitudinea – AUDIO

0 38

- Advertisement -

Liderul PSD Constanţa i-a încurajat într-o şedinţă pe membrii filialei să nu propage ideeea potrivit căreia partidul este distrus în urma rezultatelor de la europarlamentare şi din contră, le sugerează să fie bătăioşi şi să răspundă cu aceeaşi monedă jignirilor aduse PSD-iştilor: „Capete în gură, şi pe ei! M..e PSD? (răspundem – n.r.:) M..e USR! M..e PNL!”, este sfatul lui Felix Stroe.

Într-o şedinţă a PSD-iştilor constănţeni, liderul filialei, Felix Stroe oferă sfaturi neconvenţionale membrilor de partid, potrivit unei înregistrări publicate de ordinea.ro.

Felix Stroe sugerează că în urma alegerilor europarlamentare PSD nu este la pământ şi că ştie exact ce trebuie făcut pentru rezultate dezirabile la prezidenţiale.

„Puşi pe bătaie! Şi n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei, ci (dacă ni se spune – n.r.) ”Ba a mă-tii” (noi răspundem- n.r.) „Ba a mă-tii”. Scuzaţi-mă doamnelor!”

Liderul PSD Constanţa le sfătuieşte şi pe doamnele din partid să aibă un comportament „bărbătesc”:

 „Şi vă rog frumos şi doamnelor să aveţi atitudine bărbătească: capete în gură, şi pe ei! Corect? Capete în gură, şi pe ei! M..e PSD? (răspundem – n.r.:) M..e USR! M..e PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteţi măgari? Nu începem noi. Sunteţi măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi”, a declarat Felix Stroe.

Felix Stroe şi-a anunţat colegii că PSD organizează un sondaj la nivel naţional, pentru a măsura încrederea şi intenţia de vot pentru 11 personalităţi din interiorul şi din afara partidului.

„Credeţi că actualul preşedinte e foarte iubit de cetăţeni? Nu vă speriaţi, că ăsta a fost rostul acestei campanii: să ne demoralizeze. Ei n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moţiunea de cenzură, pe care au anunţat-o cu surle şi trâmbiţe, că ne dau după cap şi ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca şi chiorii. Vor scoate 15 candidaţi la prezidenţiale. USR-ul se vede deja cu preşedintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, şi pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câştigat” – şi-a încheiat Stroe discursul, într-un limbaj de stadion.

De asemenea, şi deputatul Radu Babuş a prezentat un discurs motivational poentru colegii de partid, criticând USR:

„Noi suntem trandafiri. Noi suntem nişte oameni cuminţi care ne vedem de guvernare şi pentru unii profesionişti. Şi ăştia ne umplu frigiderele de dimineaţă până seara cu familii, cu tot, de hoţi, de penali, de tâlhari. Spuneţi-mi şi mie doi-trei membri de bază ai USR-ului din organizaţiile dvs. Îi cunoaşteţi? Eu nu-I cunosc. Şi au luat 20%”„, a declarat deputatul PSD într-o şedinţă a filialei Constanţa.

sursa: m.gandul.info

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult