- Advertisement -

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere. Ce venituri a avut premierul în anul 2018

0 16

- Advertisement -

Premierul Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere, pe site-ul Guvernului, la o lună de la preluarea mandatului, informează Digi 24.

Conform documentului, acesta a avut în anul 2018 un venit mediu lunar de peste 3.000 de lei. Soția sa, Mihaela Orban, nu a avut venituri în anul fiscal încheiat. Ludovic Orban scrie că a încasat în anul fiscal 2018 bani pentru consultanță tehnică de la două firme:

*28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL;

*9.000 de lei de la casa de avocatură Doru Trăilă și Asociații.

Total de 37.356 lei

Ludovic Orban – declarație de avere:

Ludovic Orban - declarație de avere
Sursa: gov.ro

Soții Orban locuiesc într-o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați, situată în județul Ilfov. Ludovic Orban deține 50% din această locuință, dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare. Premierul deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii. La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la băncile Raiffeisen și BCR, relatează Digi 24.

Potrivit documentului, familia Orban nu are împrumuturi luate de la bănci.

Ce spune Dumitru Bortun despre Ludovic Orban:

Imagini pentru Dumitru Bortun
Dumitru Bortun
Doctor în Filosofie şi profesor la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti – SNSPA

Stiti ce inseamna 3000 de lei pe luna? Salariul unui lector universitar! Il cunosc pe acest om de 17 ani! Traieste decent, nu vrea opulenta cu canapele de piele ca Dancila sau ca Oprea! Traieste simplu! Oportunistii, „fripturistii” cum le zic eu, se uita chioras la premierul Orban pentru ca nu le reprezinta interesele…astia sunt baronii locali! Traseistii politici sunt oportunistii care intra in politica doar ca sa se imbuibe! Mai e o categorie de traseisti nemultumiti de propriul partid! PSD a devenit un PRM acum cu toata garnitura lui Vadim in prim plan ! Acest OM Orban este CREDIBIL!

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult