- Advertisement -

Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din Timiş, a fost prins/ Fugarul a ajuns în sala de operaţie, cu trei plăgi prin împuşcare Atentie! Imagini cu puternic impact emotional!

0 395

- Advertisement -

UPDATE Marcel Ionel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe un polițist din Timiș, a fost operat, marți dimineața, la Spitalul Municipal Timișoara, din cauza rănilor suferite în timpul operațiunii de prindere a acestuia, duminică. Criminalul are trei plăgi prin împușcare, iar un glonț i-a rămas în torace.

Criminalul din Timis, prins
Imagini cu puternic impact emotional!

STIREA INIŢIALĂ Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist, duminică, la Izvin, a fost prins marți dimineață la Remetea Mare. Oamenii legii l-au luat prin surprindere și nu au tras niciun foc de armă pentru capturarea lui.

Polițiștii au avut informații despre locul unde s-ar fi putut afla criminalul și au reușit să-l surprindă pe acesta. Bărbatul era rănit așa că a fost chemată și ambulanța care l-a transportat la Timișoara, la spital. 

Pentru prinderea lui a avut loc o desfășurare impresionantă de forțe La căutări au participat trupe speciale, jandarmi, polițiști, echipaje cu câini de urmărire, un elicopter, drone și s-a folosit un dispozitiv de termoviziune. 

Imagini cu puternic impact emotional!

Un polițist a fost ucis, duminică, în misiune, în județul Timiș. Agentul a fost împușcat în gât și în piept de un suspect pe care îl urmărea împreună cu colegul său. Individul a fugit după atac. Este vorba despre un bărbat urmărit, care este condamnat pentru tâlhărie.

În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări.

Sursa: realitatea.net

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult