- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea de un deținut, printr-o scrisoare.

0 48

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea, printr-o scrisoare, de un deținut de la Penitenciarul Aiud, potrivit Alba24.ro.

Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor și închis la Penitenciarul Aiud, a cerut o grațiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă.

În urma respingerii, bărbatul a hotărât să îi trimită o scrisoare de amenințare cu moartea președintelui României. Scrisoarea respectivă a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud, potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Aiud, Mihai Roman.

Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017 de către Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta și-a omorât iubita prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.

sursa: digi24

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult