ALERTĂSCI&TECH

Probleme la Facebook şi Instagram, inclusiv în România: Utilizatorii nu mai pot face postări noi | FOTO

facebook

Reţeaua de socializare Facebook nu permite utilizatorilor postarea de conţinut nou din cauza unor probleme de funcţionare. Utilizatorii primesc mesajul că se lucrează la remediarea disfuncţiilor, semnalate în mai multe zone din lume.

Reţelele de socializare online Facebook şi Instagram se confruntă cu probleme de conectare, în mai multe zone din lume, inclusiv în ţări europene, informează presa britanică.

Numeroşi utilizatori ai celor două servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Un reprezentant al reţelei de socializare online Facebook a confirmat că sunt probleme tehnice.

„Există o problemă gravă la nivel mondial în acest moment. Inginerii noştri investighează urgent, vom transmite informaţii pe măsură ce le vom afla”, a declarat un oficial din cadrul companiei, citat de publicaţiile Daily Mirror şi Manchester Evening News.

Problemele au fost raportate de utilizatorii din România în jurul orei 18.00.

Problemele sunt confirmate şi de site-ul Downdetector.com, care a primit peste 1.600 de raportări de la utilizatori în primele 30 de minute.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

StiriGrecia.gr
Ziarul Romanilor din Grecia
%d blogeri au apreciat: