GRECIASPORT

Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul său, la o săptămână după ce a câștigat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (50 de ani) a plecat azi în Grecia, după scurta vacanță petrecută în România. După ce a câștigat titlul cu PAOK, antrenorul român mai are un singur pas până la realizarea eventului: finala Cupei, cu AEK.

Lucescu jr. a vorbit și despre viitorul său și a transmis un mesaj clar: „Sunt al lui PAOK!”.

„Pentru noi e important că am avut aceste patru zile libere, am putut să ne descătuşăm de tot ce am acumulat în această perioadă. Nu am putut să fim foarte bucuroşi după câştigarea titlului pentru că la trei zile venea un meci de calificare pentru finala Cupei.

Ne-am calificat în finală, ne-am aşezat gândurile, iar de azi începem să ne pregătim de meciul de Cupă, avem o responsabilitate în plus. Vrem foarte tare să câştigăm şi Cupa, un alt moment special pentru istoria PAOK-ului: o dublă, campionatul şi Cupa, coroborată cu posibilitatea de a termina campionatului neînvinşi. 

Mai departe există o vacanţă, în acest început de vacanţă va fi o şedinţă în care trebuie să analizăm care vor fi paşii următori şi posibilitatea de a ne califica în grupele Ligii Campionilor. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu mai am un an de contract aici şi sunt al lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu, la plecarea din ţară.

Cu Răzvan Lucescu la timonă, PAOK a scris istorie: a câștigat primul titlu după o pauză de 34 de ani.

Lasă un răspuns

StiriGrecia.gr
Ziarul Romanilor din Grecia
%d blogeri au apreciat: