- Advertisement -

Răzvan Lucescu, în lacrimi. Încă o performanță istorică la PAOK, chiar în ultima etapă. Nu s-a mai întâmplat de 55 de ani

0 171

- Advertisement -

Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK în Grecia, însă a mai obținut o performanță chiar în ultima etapă. Cu Alin Toșca integralist, echipa sa a învins cu 2-0 pe PAS Giannina în deplasare, chiar dacă gazdele aveau nevoie de victorie pentru a nu retrograda.

Nu s-a întâmplat acest lucru, în schimb, PAOK a terminat campionatul neînvinsă. Performanța este cu atât mai mare cu cât nicio echipă din Grecia nu a mai reușit așa ceva de 55 de ani, de la performanța lui Panathinaikos din 1964.

La finalul meciului, Răzvan Lucescu a avut emoții atât de mari încât i-au dat lacrimile.

În cele 30 de etape din acest sezon, PAOK a obținut 26 de victorii, 4 remize și nicio înfrângere și a terminat campionatul cu 80 de puncte. În plus, echipa lui Răzvan Lucescu are cea mai bună defensivă, cu doar 14 goluri primite, și al doilea atac, cu 66 de goluri marcate.

PAOK, campioană după 34 de ani. Poate realiza „dubla” în acest sezon

Titlul obținut de PAOK în acest sezon este primul după o pauză de 34 de ani. Ultima dată când echipa lui Răzvan Lucescu a devenit campioană a fost în 1985. PAOK are 3 titluri în palmares, în 1976, 1985 și 2019.

În plus, Răzvan Lucescu are șansă să facă „dubla” în acest sezon, pentru că echipa sa este calificată și în finala Cupei Greciei. Meciul cu AEK, de pe 11 mai, ar putea să se dispute însă fără spectatori, având în vedere că cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în ultimele două finale, iar ambele au fost cu incidente grave.

Sursa: digisport.ro

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult