- Advertisement -

Românca ucisă în Cipru, alături de fetița ei de opt ani.

0 774

- Advertisement -


Livia Florentina Bunea, împreună cu fiica ei / foto: knews.kathimerini.com.cy

Vestea că buzoianca Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani au fost ucise în Cipru a picat ca un trasnet în comunitatea unde a trăit femeia.

Reporterul Libertatea a vorbit cu vecinii de cartier, iar cei care o cunoșteau de mică pe Livia s-au declarat absolut șocați. Livia Florentina Bunea, 36 de ani, originară din municipiul Buzău și fiica ei, Elena Natalia de 8 ani, erau plecate în Cipru, iar la sfârșitul lunii septembrie 2016 au dispărut fără urmă. Cei de acasă au încercat să-i dea de urmă, dar în zadar. Nimeni n-a mai aflat nimic despre cele două până acum, când un bărbat, militar de carieră din Cipru, a recunoscut că le-a ucis.

„Era o fată cuminte, serioasă, la locul ei, terminase facultatea. Nu știu cum a primit mama ei vestea că nu mai este. În urmă cu vreo 2 luni a murit și bunica Liviei, mama mamei ei. E o nenorocire. Noi o știam în străinătate, știam că e bine, căsătorită și cu o fetiță”, spune o vecină a femeii ucise în Cipru. O altă vecină a povestit că întreba mereu de Livia, dar că mama ei îi răspundea sec și expeditiv că este bine.

Presa internațională scrie că ucigaşul în vîrstă de 35 de ani, a mărturisit că a ucis 5 femei și două fete, printre victimele sale numărându-se și cele două buzoience. Potrivit paginii sale de Facebook, românca spune că a terminat facultatea de Limbi Moderne la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești și locuiește în Nicosia, Cipru, acolo unde este casnică. Ultimele sale postări pe rețeaua de socializare datează din august 2016, cu puțin timp înainte să dispară fără urmă. Înainte de a pleca din țară, Livia Florentina Bunea locuia într-un bloc din cartierul buzoian Micro 3. Vecinii femeii ucise de criminalul în serie din Cipru au aflat astăzi că aceasta nu mai este. Șocați, oamenii o descriu pe Livia ca fiind o fată liniștită și cuminte. Terminase facultatea și avea tot viitorul înainte.

„E plecată de mult. Știam că e în Turcia, sau Cipru, nu știu ce făcea acolo. Când a plecat, a plecat cu un băiat. Erau căsătoriți, cred, iar fetița cred că avea autism. Mereu întrebam ce fac fetele, dar mama nu spunea multe, spunea doar că sunt bine.”, spune o altă vecină a Liviei. Potrivit presei din Cipru, militarul și-ar fi ademenit victimele pe Internet, pe un site de matrimoniale. Sub pseudonimul Orestis, bărbatul ar fi intrat în vorbă cu mai multe femei, pe care le-a ucis, nu se știe în ce împrejurări.

Bărbatul, militar de carieră în armata cipriotă, în vârstă de 35 de ani, este considerat primul criminal în serie din Cipru.

Până acum au fost găsite doar trei cadavre ale unor filipineze, două adulte și o fetiță de 6 ani. Despre trupurile celor două buzoience nu se știe deocamdată unde ar putea fi. Polițiștii din Cipru au demarat o amplă anchetă încercând să descopere cadavrele tuturor victimelor. Poliția a apelat inclusiv la experți criminaliști din Marea Britanie pentru ca ancheta să se deruleze rapid.

Sursa: Libertatea

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult