VIDEO

România riscă să se facă DE RÂS, dacă va ploua torențial în timpul Summitului UE de la Sibiu: Orașul a fost INUNDAT de o ploaie, vineri după-amiaza – VIDEO

romania

Sibiul a fost sub cod galben de ploi, vânt puternic, descărcări electrice și grindină. Orașul care peste doar 6 zile va găzdui cei mai importanți lideri din Europa a fost acoperit de ape, după o ploaie torențială.

Dacă situația se va repeta pe 9 mai, orașul în care Klaus Iohannis a fost primar, iar acum are ca edil pe una dintre femeile apropiate de președintele României, Sibiul se va face de râs, pentru că nu a reușit să aibă o canalizare care să preia apele. Mai mult, deplasarea oaspeților străini în oraș va fi imposibilă în condiții similare ca cele de azi.

Summitul șefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai așteptat eveniment politic european în perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului UE. În acest context, liderii europeni vor discuta despre noua agendă a UE pentru 2019-2024.

Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din UE va fi găzduit de președintele Klaus Iohannis iar președintele Consiliului European, Donald Tusk, va prezida reuniunea. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, președintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, și președintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

https://www.youtube.com/watch?v=UO_B85bqgRc

Lasă un răspuns

StiriGrecia.gr
Ziarul Romanilor din Grecia
%d blogeri au apreciat: