- Advertisement -

Sotia lui Voican, plătită de Putin pe post de jurnalistă la ro.sputnik.md!

0 52

- Advertisement -

Imagine similară

Noua soție a lui Gelu Voican Voiculescu s-a aflat pe toată perioada incidentelor din Piața Universității în obiectivul camerelor de luat vederi, interpunându-se cu stoicism între vârstnicul său partener de viață și furia manifestată de revoluționari.

- Advertisement -

Georgiana Arsene

Tânăra se numește Georgiana Arsene și este originară din Vernești – Buzău, județ pe care, poate deloc întâmplător, Voican l-a reprezentat în Senatul României, între 1990 și 1992.

Georgiana Arsene este în prezent jurnalist la Agenția de presa ,,Sputnik”, principalul mijloc de propagandă al Federației Ruse în România. Pe pagina sa de Facebook, ea are drept fotografie de copertă o imagine a președintelui Vladimir Putin.

Tot soția lui Voican deține și blogul de propagandă rusă inprimalinie.com, platformă care promovează permanent atât evenimentele de interes pentru ”fratele cel mare” de la Est, cât și știrile propagate de Agenția de presa ,,Sputnik”.

Georgiana Arsene(37 de ani) s-a căsătorit cu Gelu Voican Voiculescu(78 de ani) în octombrie, acest an. Prima soție a revoluționarului, Ana Carmen Pahomi (au avut împreună patru copii), a decedat anul trecut la 59 de ani după un infarct.

Sursa: buzoienii.ro

Citeste si:

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult