- Advertisement -

(Video) Stefanos Tsitsipas și-a lovit tatăl cu racheta de tenis!

0 35

- Advertisement -

Gest șocant făcut, marți, de jucătorul de tenis grec Stefanos Tsitsipas, în timpul meciului cu compatriotul său Nick Kyrgios, de la turneul ATP Cup, Australia.

În timpul primului set, pierdut de Tsitsipas cu 6-7, în tie-break, tenismenul a izbucnit și, de necaz, a dat cu racheta în banca de unde privea meciul tatăl și antrenorul său, Apostolos Tsitsipas, notează gsp.ro.

Lovit, prin ricoșeu, de racheta izbită cu forță de fiul său, Apostolos Tsitsipas s-a ridicat îngrozit de pe bancă, ținându-se de antebrațul drept.

Iritat și șocat în același timp, tatăl jucătorului de 21 de ani, care este și căpitanul nejucător al echipei Greciei, i-a aruncat câteva cuvinte printre dinți lui Stefanos, apoi a urcat nervos scările în lojă.

”Răcorit” după acest episod șocant, Stefanos Tsitsipas a pus capul în pământ, resemnat.

Nu pentru mult timp însă. În setul doi, adjudecat tot la tie-berak, Stefanos Tsitsipas a trimis o minge spre banca sa. De această dată, sportivul a fost admonestat de către mama lui, aflată în tribună.

Aceste accese de furie n-au avut nici un efect pe tabelă, în final Stefanos Tsitsipas fiind învins, după un set decisiv, câștigat, culmea, tot în tie-break, de adversarul său.

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult