- Advertisement -

Târgul cu povești la Salonic

0 31

- Advertisement -

Cu ocazia târgului internațional de carte care a avut loc în Salonic în week-endul trecut, am avut deosebita plăcere să îl avem printre noi pe scriitorul și povestitorul Dan Hașdean de la Atena, prezent la Salonic cu noua sa carte de povești intitulată „Ursu”.

Copiii școlii Carpatia prezenți la târg au călătorit împreună cu scriitorul într-un sat din Moldova pentru a-l cunoaște pe Ursu, câinele adoptat de un cioban pe când încă nu făcuse bine ochi. O poveste despre curaj, fidelitate, prietenie și devotament, savurată de toți cei prezenți, mari și mici.

Copiii au cântat apoi ca broscuțele și-au continuat călătoria alături de zâna Fantezia care i-a dus în țara uriașilor pentru a face cunoștință cu copii de pe întregul glob pământesc…

Mulțumim preotul Petre Sidoreac, prezent printre noi și de această dată, care, cu talentul său de povestitor, a continuat seria poveștilor cu eroul principal din povestea” Strugurele lui Petruș”.

Am primit cărți cu dedicație, iar la finalul târgului de carte, o mare parte din cărțile prezentate în cadrul târgului au fost donate bibliotecii școlii.

Mulțumim Dnei.Cristina Spătaru pentru fotografiile minunate făcute.

Mulțumim părinților care au făcut efortul să ajungă la târg și promitem să povestim și celor care nu au reușit – din diferite motive- să vină.
Următoarea sesiune de povești va fi anunțată pe blogul școlii, pe pagina de facebook a asociației Carpatia (https://www.facebook.com/Asociatia-Romanilor-CARPATIA) și pe grupul Școlii de weekend Carpatia de pe messenger.

Vă așteptăm cu multe surprize la viitoarea sesiune de povești.

Daniela Akrivou, Profesor la Școala de week-end

Sursa: educarpatia.wordpress.com

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult