- Advertisement -

Tragedia din Grecia. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, adus la UPU Cluj | FOTO

0 200

- Advertisement -

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, a ajuns, duminică dimineaţă, la Cluj-Napoca, şi a fost internat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a plecat sâmbătă după-amiază cu o ambulanţă privată din Halkidiki, Grecia, şi a ajuns duminică dimineaţă la Cluj, unde a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a refuzat să facă declaraţii la sosirea la UPU Cluj-Napoca. El a fost supus unor investigaţii medicale şi va fi transferat la Clinica de Neurochirurgie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi. Pacientul este stabil şi conştient şi va fi transferat la Neurochirugie, potrivit medicilor.

Bărbatul locuieşte la Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, morţi în urma furtunii din Halkidiki, unde cei trei se aflau în vacanţă, pentru a putea fi înmormântate.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia. în timp ce bărbatul a fost rănit şi a fost internat într-un spital din Grecia.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult