- Advertisement -

Trei români şi un grec, prinşi în Curtea de Argeş când vindeau 3 kg de cannabis. Cât au cerut pe marfă

0 123

- Advertisement -

Trei cetăţeni români şi un grec au fost prinşi în Curtea de Argeş în timp ce încercau să vândă 3 kilograme de cannabis cu 14.000 de euro. La percheziţiile ulterioare, în locuinţele acestora s-au găsit aparate folosite la porţionarea substanţelor halucinogene şi bani.

Potrivit IGPR, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T .- S.T. Piteşti, au depistat în flagrant delict patru persoane, în timp ce vindeau aproape 3 kilograme de cannabis.

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc, ce acţiona în judeţul Argeş.

Flagrantul a avut loc în municipiului Curtea de Argeş, când trei persoane cu vârste între 21 şi 52 de ani, toţi din municipiu şi un cetăţean grec, de 46 de ani, intenţionau să vândă drogurile contra sumei de 14.000 de euro.

Ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite două pachete cu alte 15 grame de substanţă vegetală, susceptibilă a fi cannabis, ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor halucinogene, aproape 2.800 de euro şi 1.500 de lei.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar la activităţi au participat jandarmi din Argeş.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult