- Advertisement -

ULTIMA ORĂ: Lovitură în plin pentru Răzvan Lucescu, înaintea meciului care poate aduce eventul la Salonic! Guvernul grec a luat decizia

0 483

- Advertisement -

Răzvan Lucescu a încheiat campionatul din Grecia aşa cum şi-a propus. Echipa pregătită de el, PAOK Salonic, nu a înregistrat niciun eşec în cele 30 de etape disputate. Campioana Greciei are 26 de victorii şi patru etape în sezonul 2018-2019.

Tehnicianul român este la un pas să mai scrie o filă din istoria clubului din Salonic. PAOK va juca finala Cupei Greciei în compania celei de-a treia clasate în campionat, AEK Atena. Cele două formaţii se vor întâlni sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:30, într-un meci care, deşi are o miză uriaşă, va părea mai degrabă un amical. Olympiako Stadio Spyros Louis din Atena va fi gol la ora finalei, partida se va desfăşura fără spectatori.

Această decizie a fost luată din motive de securitate. Autorităţile elene nu vor să se repete istoria. În ultimii doi ani cele două cluburi au disputat Cupa Greciei, iar suporterii lui PAOK şi ai echipei AEK s-au luat la bătaie, iar străzile au devenit ringuri de lupte. În ultimele două finale disputate (2017, 2018), PAOK a ieşit câştigătoare.

Dacă PAOK va câştiga Cupa, Răzvan Lucescu va face eventul în acest sezon, având în vedere că echipa din Salonic a câştigat şi titlul în acest an.

În finala din 2017, PAOK a fost sancţionată dur. Opt meciuri din următorul sezon le-a disputat fără spectatori pe teren propriu.

În plus, în finala Cupei de sâmbătă, 11 mai, va fi folosit pentru prima oară într-un meci din Grecia sistemul de arbitraj video (VAR).

sursa: prosport

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult