- Advertisement -

VIDEO Liviu Dragnea s-a vindecat miraculos și a dansat la nunta Liei Olguța Vasilescu

0 127

- Advertisement -

Peste 500 de invitaţi s-au distrat sâmbătă seara la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi a colegului său de partid, senatorul Claudiu Manda.

Căsătoria a fost sărbătorită la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi parlamentari şi locul unde şi-au început cariera politică.

Pe lângă familie şi prieteni, cuplul a avut alături colegi de partid, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD. Liviu Dragnea a venit însoţit de iubita sa Irina Tănase.

Liderul social-democraţilor a lăsat deoparte sobrietatea evenimentelor politice şi a intrat rapid în atmosfera relaxată de petrecere. Chiar s-a fotografiat cu o pancartă pe care scrie „trebuie să mai slăbesc”, scrie Digi24.

Mai mult, deși acum două săptămâni s-a internat în spital, invocând o hernie de disc din cauza căreia nu a mai ajuns la audierea din procesul penal în care este judecat, Liviu Dragnea a dansat fără probleme cu partenera sa Irina Tănase, la nunta Liei Olguța Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au programat petrecerea de nuntă la mai bine de o lună după ce şi-au unit destinele chiar de Dragobete. Înainte de eveniment, fostul ministru al Muncii spunea că are emoţii pentru reuşita petrecerii.

Comentarii
Loading...

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Accept Citeste mai mult