POLITICĂ

Ludovic Orban:”M-am săturat să mă conducă repetenții și codașii”

Ludovic Orban

Ludovic Orban a lansat candidadura liberalilor la alegerile europarlamentare printr-un discurs semi-demagogic și presărat pe alocuri cu decizii cel puțin social-democrate, cum ar fi mărirea salariului minim sau a pesiilor, teme predilecte pentru partide de genul PSD.

„Trebuie să fructificăm faptul că suntem poarta de intrare și ieșire în Europa. Noi nu suntem în stare să închidem coridorul European. Am iesi din sărcie dacă marea și Dunarea ar fi folosite

Stimați colegi, nu voi spune azi niciun cuvânt despre inamicii României. Vă spun doar că m-am săturat să mă conducă repetenții, codașii, cei care se clasează pe ultimul loc. Cei care au făcut școală pe puncte, cei care n-au dragoste pentru semenii lor. M-am saturat ca România să fie făcută de râs de cei care țin România pe loc de 30 de ani.

E timpul ca oamenii cu școală, frică de Dumnezeu, care își iubesc țara, să conducem România, pentru că vreau ca orice copil care intră în școală, să primească orice are nevoie indiferent dacă iese medic, arhitect sau dacă vrea carieră în cercetare. Vreau ca școala românească să investească în copii.

Trebuie să asigurăm un sistem de sănătate care să asigure cu adevărat analize pentru a diagnostica bolile din timp. Să dispară corupția și baronismul. 

Vreau ca sistemul să permită fiecărui român să trăiască atâtea zile cât îi dă Dumnezeu. Să fie liber la afaceri. Guvernul adminisrator va deveni partener al oricărui om de afaceri care vrea să genereze produse românești care să concureze produsele europene. Vreau o țară în care pe proiectele de dezvoltare ale comunităților locale sa primească obiective clare, precise, să nu mai fie în pixul lui Dragnea.

Vreau să nu mai existe un campionat de minciuni, trebuie să spunem limpede! PNL chiar crește pensiile, nu le creștem doar pe hârtie. Vrem să crească și puterea de cumpărare,să o bazăm pe creșterea numărului de angajați, a salariului minim pe economie, să asigurăm un venit decent”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban.

Sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

StiriGrecia.gr
Ziarul Romanilor din Grecia
%d blogeri au apreciat: